Tampereen Akateemiset Naiset ry. 70 vuotta

Tampereen Akateemiset Naiset ry. on vanhimpia yhä toimivia naisyhdistyksiä Tampereella ja sen lähialueilla. Yhdistys on korkeasti kouluttautuneiden naisten yhdysside, joka edistää akateemisen työelämän  tasa-arvoa ja tukee naisten tieteellistä työtä. Nämä teemat ovat olleet alusta asti yhdistyksen toiminnan keskiössä, ja ovat sitä edelleen.

Kuluvana vuonna on julkaistu tiivis katsaus TANryn 70-vuotisesta toiminnasta. Se on julkaistu Tammerkoski-lehdessä 5/2019. Yhdistyksen laajempi historiikki valmistuu 2020.

Tämän vuoden aikana TANryn kansainvälinen toiminta on vilkastunut ja saanut uusia yhteistyömuotoja Tampereella asuvien ulkomaalaisten akateemisten naisten kanssa.

TANrylla on ollut tämän vuoden aikana ilo toivottaa runsaasti uusia jäseniä mukaan toimintaansa. Yhteisöllisyyden voima ei katoa digiaikanakaan!

Yhdistys juhlistaa 70-vuotista taivaltaan 25.10.2019 iltajuhlan ja Suomen akateemisten Naisten Liiton seminaarin merkeissä.

Tampereen Akateemiset Naiset ry. 70-vuotta, iltajuhla pidetään Galleria Bertelissä , Työväenmuseo Werstaan juhlatilassa, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere (Finlaysonin alue, Kuusvooninkinen).

Akateemiset Naiset ja työn murros: Uutta teknologiaa ja osaamista – seminaari järjestetään perjantaina 25.10.2029 kello 13-16.30 Työväenmuseo Werstaan auditoriossa, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere (Finlaysonin alue, Kuusvooninkinen ).  Seminaari kuuluu Suomen Akateemisten Naisten Liiton työelämän muutoksia käsittelevään seminaarisarjaan.

Seminaariohjelma ja syksyn jäsentilaisuudet löytyvät jäsentapahtumat-sivulta, linkki alla.

Lue lisää toiminnasta ja ohjelmasta alla olevista linkeistä:

Jäsentapahtumat Jäsentiedote Lukupiiri

Valistu, vaikuta, virkisty!