Tampereen Akateemiset Naiset ry.

Jäsenkirje 1/2018

Hyvä TANryn jäsen.

Yhdistyksemme syyskausi käynnistyy yritysvierailun merkeissä. Maanantaina 1.10.2018 tutustumme Lempäälän Sääksjärvellä TipTop Tuote Oy:n toimintaan ja yrityksen toimitusjohtajan Eija Niemen yrittäjän uraan. Tulevan syksyn aikana on odotetavissa monta kiinnostavaa vierailua ja myös kulttuuritapahtumia. Yhdistys on nyt syksyn alussa luomassa yhteyksiä Tampere3 -korkeakoulujen alumnitoimintaan sekä työelämäasiantuntijoihin. Niistä tarkemmin, kun ohjelmat ja aikataulut varmistuvat kotisivuilla http://www.tampereenakateemisetnaiset.fi ja facebookissa.

Jos kirjallisuus ja ajatustenvaihto kirjojen annista kiinnostaa syksyn hämärtyessä, yhdistyksen lukupiiri tarjoaa tähän oivallisen tilaisuuden. Jos haluat liittyä lukupiiriin, ota yhteyttä vetäjään sirpa.niskala(at)kolumbus.fi.

TANry on kuluvan vuoden aikana päivittänyt www-sivunsa, uudistanut sääntönsä ja määrittänyt tietosuojan. Myös yhdistyksen arkisto on järjestetty ajan tasalle. Dokumentit on tallennettu Tampereen kaupunginarkistoon. Nyt tärkeät asiakirjat ja toiminnasta kertova keskeinen aineisto löytyvät yhdestä paikasta.

Suomen Akateemisten Naisten Liiton vuosikokous järjestetään 6.10.2018 Raumalla. Samalla juhlitaan Rauman Akateemisten Naisten 90-vuotista taivalta. Vielä ehtii ilmoittautua.

Syksyn ohjelman toivotaan kiinnostavan mahdollisimman montaa jäsenistä.

Tervetuloa syyskauden tapahtumiin!