Tampereen Akateemiset Naiset ry.

Jäsenkirje, joulukuu 2018

TANry:n 69. toimintavuosi oli vireä. Yhdistyksen jäsenmäärä kasvoi suotuisasti, ja toiminta oli aktiivista.

Vuoteen 2018 mahtuu useita yritysvierailuja sekä tutustumiskäyntejä. Kevään kiinnostavia vierailukohteita oli vastakunnostettu Eduskuntatalo. Jäsentilaisuuksien ohjelmaan kuului myös 2017 kannustuspalkinnon saanet YTT Tiina Vaittisen esitelmä aiheena Hoivatarpeen biopoliittinen talous.

Jäseniä on kannustettu kirjoittamaan uratarinoitaan yhdistyksen verkkosivuille. Vuoden alussa toteutettiin visualisointiin perehdyttänyt Blogikoulu II, joka oli jatkoa edellisvuoden koulutukselle.

Lukupiri on kokoontunut säännöllisesti, ja yhdistänyt aktiivisia lukuharrastajia. Auroras-toiminta yhdistää eri maista kotoisin olevia akateemisia naisia. Sen puitteissa tutustuttiin Hämeenpuiston patsaisiin ja niiden kertomaan Tampereen historiaan sekä Pyynikinlinnaan näyttelyineen.

TANryn historiikin työstäminen käynnistyi kuluneen vuoden aikana. Historiatyö palkittiin Suomen Akateemisten Naisten Liiton Vuoden Jäsenteko 2018 -kilpailussa.

Yhdistyksen uusitut säännöt tulivat voimaan 2018. Merkittävin sääntömuutos on puheenjohtajan ja hallituksen toimikausien keston muuttuminen kaksivuotisiksi. Toinen tärkeä uudistus on, että ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet ovat tervetulleita yhdistyksen jäseniksi.

Kiitos kaikille jäsenille ja hallitukselle aktiivisesta ja rakentavasta toiminnasta yhdistyksen menestykseksi.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

***

Jos olet kiinnostunut SANL:n luottamustehtävistä, niin ilmoittaudu info(at)tampereenakateemisetnaiset.fi vuoden 2018 loppuun mennessä. Lisätietoja alla olevasta linkistä:
http://akateemisetnaiset.fi/liitossa-avoinna-olevat-luottamustehtavat-2019/

Jäsenkirje 1/2018

Hyvä TANryn jäsen.

Yhdistyksemme syyskausi käynnistyy yritysvierailun merkeissä. Maanantaina 1.10.2018 tutustumme Lempäälän Sääksjärvellä TipTop Tuote Oy:n toimintaan ja yrityksen toimitusjohtajan Eija Niemen yrittäjän uraan. Tulevan syksyn aikana on odotetavissa monta kiinnostavaa vierailua ja myös kulttuuritapahtumia. Yhdistys on nyt syksyn alussa luomassa yhteyksiä Tampere3 -korkeakoulujen alumnitoimintaan sekä työelämäasiantuntijoihin. Niistä tarkemmin, kun ohjelmat ja aikataulut varmistuvat kotisivuilla http://www.tampereenakateemisetnaiset.fi ja facebookissa.

Jos kirjallisuus ja ajatustenvaihto kirjojen annista kiinnostaa syksyn hämärtyessä, yhdistyksen lukupiiri tarjoaa tähän oivallisen tilaisuuden. Jos haluat liittyä lukupiiriin, ota yhteyttä vetäjään sirpa.niskala(at)kolumbus.fi.

TANry on kuluvan vuoden aikana päivittänyt www-sivunsa, uudistanut sääntönsä ja määrittänyt tietosuojan. Myös yhdistyksen arkisto on järjestetty ajan tasalle. Dokumentit on tallennettu Tampereen kaupunginarkistoon. Nyt tärkeät asiakirjat ja toiminnasta kertova keskeinen aineisto löytyvät yhdestä paikasta.

Suomen Akateemisten Naisten Liiton vuosikokous järjestetään 6.10.2018 Raumalla. Samalla juhlitaan Rauman Akateemisten Naisten 90-vuotista taivalta. Vielä ehtii ilmoittautua.

Syksyn ohjelman toivotaan kiinnostavan mahdollisimman montaa jäsenistä.

Tervetuloa syyskauden tapahtumiin!