Syksy 2018 

Syksyn ensimmäinen vierailukohde on TipTop Tuote Oy.  Vierailun ajankohta on maanantai 1.10.2018 kello 18-20. Yritys sijaitsee Sääksjärvellä Lempäälässä osoitteessa Tampereentie 488, 33880 Lempäälä.

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 27.9.2018 info(at)tampereenakateemisetnaiset.fi

TipTop Tuote Oy:n toimitusjohtaja, Tupperwaren maahantuoja Eija Niemi kertoo yrityksestään ja tiestään yrittäjäksi näin:

Opiskellessani Tampereen yliopistossa 80-luvulla, en kuullut kertaakaan mainittavan sanaa yrittäjä.
Yksi viisas viittaus siihen oli professori Olavi Borgin vinkki uusille opiskelijoille, että ”kannattaa ottaa epätavallisia aineyhdistelmiä. Ajattelen, että yrittäjyys on loistava mahdollisuus nimenomaan akateemisille ihmisille. Yliopistoissa on tällä saralla paljon käyttämätöntä potentiaalia, lahjakkuutta ja luovuutta.

Kun aloitin Tupperwaressa, isoisäni sanoi, että ”ei Eija sinun koulutuksestasi paljon hyötyä ollut, kun sinä muovikuppikonsulentiksi rupesit”. Onneksi kuuntelin tässä kohtaa sisintäni ja tein, miten sydän vaati. Minusta tuli konsulentti, tiiminjohtaja ja myöhemmin maahantuoja.

Tänä päivänä Tiptop Tuote Oy työllistää lisäkseni viisi ihmistä ja välillisesti kymmeniä. Liikevaihtomme on vajaa 2 miljoonaa ja minulla on edelleen kivaa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Tupperwaren maahantuontiin! Odotan teitä ilolla.

Miten perille?

TipTop tuote Oy toimii Sääksjärvellä Lempäälässä. Pihassa on pysäköintitilaa. Sinne on myös sujuvat bussiyhteydet. Esimerkiksi linja 26 lähtee kello 17.22 Koskipuistosta pysäkiltä F ja on kello 17.42 Rajasillan pysäkillä, jossa poisjäänti. Pysäkiltä on noin 500 metrin kävelymatka takaisin tulosuuntaan. Yritys sijaitsee tulosuunnassa Tampereentien vasemmalla puolella. Muut linjat ja aikataulut löytyvät https://reittiopas.tampere.fi

 

Lokakuussa vierailemme yrityksessä Matosuo Design, joka tekee graafista suunnittelua ja kuvitusta. Yrityksen omistaja Maria Atosuo toimii oppaanamme. www.matosuo.fi

Marraskuussa tutustumme toimitusjohtaja KTT Heidi Keson johdolla Empirokseen, jonka toimialan on liikkeenjohdon konsultointi, markkinointiviestintä ja palvelumuotoilu http://www.empiros.fi

Ohjelma täydentyy syksyn kuluessa.